اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم مشکلات خاص دانش آموز دو زبانه ام آتنا را در روابط اجتماعی ضعیف برطرف نمایم؟

اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم مشکلات خاص دانش آموز دو زبانه ام آتنا را در روابط اجتماعی ضعیف برطرف نمایم؟ با نگارش برنامه قابل ویرایش ورد و به صورت کامل و دقیق در ۳۱ صفحه

اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم مشکلات خاص دانش آموز دو زبانه ام آتنا را در روابط اجتماعی ضعیف برطرف نمایم؟ نمونه ای کامل و بی نظیر در سایت طرح تدبیر

تیم تخصصی جام دانش یکی از بهترین گروه های تخصصی پیرامون مقوله تهیه و تنظیم و نگارش اقدام پژوهی معلمان بر این باور است که در نگارش اقدام پژوهی مانند اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی می بایست کلیه مراحل نگارشی و تنظیم مقاله به صورت کامل و دقیق رعایت شود.در این رابطه هم اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی را تایید ومبتنی بر آخرین بخشنامه ارسالی از وزارتخانه می داند.

مطالبی که در اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی موجوداست عبارت است از :

اقدام پژوهی پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

دیباچه مطالب پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

چکیده و مقدمه موضوع پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

بیان مسئله پژوهش پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

شرایط و توصیف وضعیت حاضر پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

جمع آوری داده ها و شواهد یک پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

تفسیر و تجزیه داده ها و اطلاعات پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

ارائه راه حل ها وراهکارهای نوین موقتی در رابطه با برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

ارائه راه حل ها وراهکارهای جدید و نظارت بر آن پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی

راه حل های پيشنهادي :

  1. دادن مسئولیت در کلاس و انجام فعالیت کلاسی.
  2. شناسایی توانایی ها و استعدادهای وی و تلاش در جهت رشد و شکوفایی آنها .
  3. تشویق دانش آموز به خاطر کوچکترین موفقیت های او .
  4. عدم مقایسه با دیگر دانش آموزان .
  5. صحبت با اولیا .

۶٫آشنا کردن و وابستگی آتنا به دانش آموزان و معلم

  1. آشنا کردن آتنا با سنن مختلف

دلایل انتخاب راه حل :

  1. از دلایل انتخاب راه حل اول یعنی دادن مسئولیت در کلاس و انجام فعالیت کلاس این بود که حضور موثر آتنا را در کلاس افزایش داده و از رخوت و بی حالی دائمی وی جلوگیری نمایم . همچنین ترس ناشی از پذیرش مسئولیت را در وی از بین ببرم . این راه حل می تواند حس اعتماد به نفس و فعالیت و تلاش وی را افزایش داده و حضور وی را به عنوان دانش آموزی با انرژی کار آمد و موثر نشان دهد .
  2. باشناسایی استعداد ها و توانایی ها می توان جهت شکوفایی و رشد آنها و نیز بالندگی بیش از پیش آتنا برنامه ریزی نمود . توانایی هایی که در پس مشکلات روحی و جسمی وی پنهان شده اند و عدم بروز آنها بر دامنه مشکلات می افزاید. عدم رسیدگی به آنها آینده وی را تاریک و نامشخص می نماید . حضور وی در جامعه باید همراه با شکوفایی تمام استعدادهای بالقوه ای باشد که خداوند در وجود وی قرار داده است و قسمتی از این وظیفه در سال تحصیلی حاضر بر عهده بنده قرار داده شده است .
  3. عامل تشویق در صورتی که به موقع و درقبال فعالیتی هرچند کوچک باشد اثر مطلوب خود را خواهد گذاشت . در مورد خاصی همچون آتنا که تاکنون گوشه گیربوده وسعی می کرده ارتباط خود را بادیگران به حداقل برساند. مشاهده فعالیت وروبه رشد بودن ، تغییری مثبت می باشد که بایستی به شیوه های درست تقویت گردد . در مواقعی که کمکی به کلاس یا معلم می کند تشکر از او در حضوردیگران و نیز تشویق به موقع وی اثر ماندگار ی بر وی گذاشته و افزایش رفتارهای خوب او را باعث می شود .
  4. هر فرد توانایی ها ، روحیات و اخلاق خاص خودش را دارد. مقایسه کردن در صورتی که در کارهای مثبت باشد اثر آن نیز تقویت کننده رفتار خواهد بود . اما در مورد آتنابا توجه به شرایط وی مقایسه نمودن مخصوصاً در انجام تکالیف نباید صورت بگیرد زیرا باعث دلسردی وی خواهد شد و همان اقدمات مثبت اندک را نیز انجام نخواهد داد . بلکه صرفاً بایستی با گذشته خودش مقایسه انجام گیرد تا خودش نیز در جریان پیشرفت و روند رو به رشدش قرار گیرد .

با همسرم که کارمند بیمارستان است این موضوع را در میان گذاشتم تا شاید بتوانم از این طریق کمکی به آتنا کرده باشم. با اینکه محل عبور پدر آتنا که خدمتگزار بیمارستان است از همان مکان همسرم بود ولی سعی می کرد از آن مکان عبور نکند. حتی بارها او را از بیمارستان پیج کردند ولی جواب نداد.

* باید سعی شود پیش رفت های دانش آموزان با خودشان سنجیده شود و با ابتدای شروع کار خودشان؛ یعنی در هر مرحله از پیش رفت دانش آموزان باز خوردهای کتبی یا شفاهی مناسب به آنان داد و بهتر است در کلاس به دانش آموزان مجلات رشد را داد و از آن ها خواست تا از روی آن ها بخوانند و مطالبی را که دوست دارند انتخاب کنند و به صورت گروهی یا فردی بر روی دیوار کلاس بچسبانند.(یعنی برپایی یک نمایشگاه ساده از مطالب مجلات رشد)اجرای این کار نیاز به امکانات خاصّی هم ندارد و از عهده ی تمام دانش آموزان کلاس هم بر می آید. حتی می توان ساعاتی از برنامه ی هفتگی را با نام ” یک روز با مجلات رشد” یا” رشد با رشد “و… اختصاص داد و در آن ساعت تدریس را با مجلات رشد تلفیق کرد. چون در برنامه ی درسی ملّی و سند تحوّل نیز به جای کتاب از بسته های آموزشی یاد شده است که بسی فراگیرتر از کتاب های درسی است و شامل مجلات رشد و… نیز می شود.

*می توان برای افزایش گنجینه لغات دانش آموزان از شعرها و متن های ساده و پر محتوا درباره ی مناسبت های ملّی، مذهبی، حتی از پیام های قرآنی روی جلد مجله و… هم استفاده کرد. بعداً ببینید دانش آموزان با چه سرعتی شعرهای مجلات رشد را حفظ کرده و در روخوانی نیز پیشرفت می کنند.( دانش آموزان به این فعالیّت ها علاقه ی زیادی دارند).

* می توان حروفی را که دانش آموزان خوانده اند بر روی کارت های رنگی نوشت و از دانش آموزان خواست تا به صورت گروهی یا فردی کارت ها را کنار هم بگذارند و با آن کلمات یا جملاتی را بسازند و در دفتر خود بنویسند. (در این صورت آموزش با نوعی بازی همراه می شود که برای فراگیران لذت بخش می شود). می توان این کار را به صورت مسابقه نیز انجام داد به این نحو که در مدت چند دقیقه هر فرد یا گروه کلمات ساخته شده را بنویسد و بعد تعداد آن ها را بشمارند) البته برای این که داش آموزان کلمات بیش تر و بهتری بسازند می توان حروف را روی کارت ها تکراری نوشت ( البته این فعالیّت برای دانش آموزان پایه های اول و دوم بیش تر کارایی دارد).

* همچنین می توانید از کتاب های محدود مدرسه و کلاس خود نیز استفاده کنید. (طرح کتاب خانه باز)؛ یعنی دانش آموزان کلاس در مواقعی که لازم می دانید به سراغ کتاب خانه ی کلاس بروند و هر کتابی را که خودشان دوست داشتند انتخاب کنند و بخوانند.( ضمناً برای ارج نهادن به کار آنان از آنان بخواهید یا روزهای بعد خلاصه ی داستان ها را در کلاس بیان کنند یا در انشاهای خود به کار برده و خلاصه ی داستان را بنویسند و در کلاس بخوانند.(البته با در نظر گرفتن تفاوت های فردی، تشویق برترین ها نیز فراموش نشود و در مراسم خاص با دادن هدیه هایی هر چند کم ارزش از پیشرفت دانش آموزانتان تقدیر کنید).

* شرکت در دوره های ضمن خدمتی هم که با توجه به تغییرات کتاب ها هر سال برگزار می شود، موثّر است.

* ضمناً می توان از تکمیل داستان های ناتمام در زنگ های انشا برای افزایش گنجینه ی واژگان دانش آموزان، بهره گرفت. (مثلاً روزی داشتم از خیابان عبور می کردم که ……………………..”)؛ دانش آموزان با توجه به سلیقه  ی خود داستان را تا هر جا دوست دارند ادامه دهند.

* در کارگاه ها و همایش هایی که در خصوص کار با دانش آموزان دیر آموز یا مرزی یا نیازهای ویژه یا اختلالات یادگیری نیز در سطح منطقه تان برگزار می شود، شرکت نمائید.

جمع آوری شواهد دو  پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

اجرای ارزشیابی تاثیر اقدامات نوین پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

اجرای گزارش نهایی و بیان تجدید نظر پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

کسب نتایج  پیرامون مقوله برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

راهکار ها و پیشنهادات پیرامون مقوله  برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

فهرست منابع مورد استفاده پیرامون مقوله  برطرف کردن مشکل آتنا در برقراری در روابط اجتماعی اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی

فهرست منابع

۱-    شارتيه ، ژان ، «عدم اعتماد به نفس و راه های درمان آن » ، ناشر : مترجم ، ۱۳۷۳ .

۲-    قائمی ، علی ، «خانواده و نابسامانی های روانی» ، انتشارات اميری ، ۱۳۷۴ .

۳-    شفيع آبادی ، عبدالله ، «راهنمايي و مشاوره کودک» ، انتشارات تهران ، ۱۳۷۲ .

۴-    احمد وند ، محمدعلی ، « روانشناسی بازی» انتشارات پيام نور،۱۳۷۲ .

۵-    حسين نژاد ، محمد ، «مشاوره با کودکان» انتشارات سپند هنر ، تهران ۱۳۷۹ .

۶-    خاکيه ، پرويز ، «روانشناسی کودک» انتشارات آشنا ، تبريز ۱۳۷۲ .

۷- احمد وند ، محمدعلی ، مهجور ، سيامک ، «آشنايي بافعاليت های اجتماعی» انتشارات پيام نور ۱۳۸۰ .

۸-    «ماه نامه رشد آموزش ابتدايي» شماره ۴۱ ، انتشارات کمک آموزشی ، ۱۳۸۰ .

۹-  « ماه نامه رشد آموزشی در رشد تکنولوژی» شماره ۱۲۷ ، انتشارات دفتر کمک آموزشی ۱۳۷۹ .

۱۰- « نشريه ماهانه پيوند» شماره ۲۵۵ ، انتشارات دانشگاه تهران ۱۳۷۹ .

برای دانلود اقدام پژوهی آموزگار پایه اول ابتدایی و دریافت آن از لینک خرید استفاده نمایید.

 

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

42 − = 41