نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم ضعف املای دانش آموزم بهراد فتحی را بهبود ببخشم؟

نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم ضعف املای دانش آموزم بهراد فتحی را بهبود ببخشم؟ با نگارش برنامه قابل ویرایش ورد و به صورت کامل و دقیق در ۳۵ صفحه

نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی پیرامون مقوله چگونه توانستم ضعف املای دانش آموزم بهراد فتحی را بهبود ببخشم؟ نمونه ای کامل و بی نظیر در سایت طرح تدبیر

تیم تخصصی جام دانش یکی از بهترین گروه های تخصصی پیرامون مقوله تهیه و تنظیم و نگارش اقدام پژوهی معلمان بر این باور است که در نگارش اقدام پژوهی مانند نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی می بایست کلیه مراحل نگارشی و تنظیم مقاله به صورت کامل و دقیق رعایت شود.در این رابطه هم نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی را تایید ومبتنی بر آخرین بخشنامه ارسالی از وزارتخانه می داند.

مطالبی که در نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی موجوداست عبارت است از :

اقدام پژوهی پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

دیباچه مطالب پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

چکیده و مقدمه موضوع پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

بیان مسئله پژوهش پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

شرایط و توصیف وضعیت حاضر پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

جمع آوری داده ها و شواهد یک پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

تفسیر و تجزیه داده ها و اطلاعات پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

ارائه راه حل ها وراهکارهای نوین موقتی در رابطه با بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

ارائه راه حل ها وراهکارهای جدید و نظارت بر آن پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی

اقدامات راه حل هاي پيشنهادي:

با در نظر گرفتن عوامل مطرح شده و راهكارهاي پيشنهادي اقدامات زير را جهت رفع مشكل به انجام رساندم:

از بین راهکارهایی که که برای بر طرف نمودن مشکل املاء پیشنهاد شده بود با توجه به شرایط و امکانات مدرسه و ظرفیت دانش آموز و محدودیت زمانی روش های زیر را درکلاس اجرا کردم:

–  روش چند حسی

–  خواندن شعر و الگوی به یاد سپاری

– استفاده از خمیر بازی

–  کشیدن نقاشی با کلمات

– برای افزايش اعتماد به‎نفس

–  دادن مسئوليت به بهراد

– از بين بردن موقعيت هاي استرس زا براي بهراد  در مدرسه

– بهراد را در گروهي قرار داده كه راحت ترين موقعيت را داشته باشد.و…

–  دو تصوير كه مشابه هم هستند اما در يك يا چند مورد جزيي با هم اختلاف دارند به بهراد  نشان داده و از وي خواسته شود تا تفاوت هاي بين دو تصوير را پيدا كند.

-كارت هاي مقوايي را گرفته روي هر كدام يك كلمه نوشته كه حرف يا نقطه و يا دندانه كم يا اضافي داشته باشد و بهراد نقص آن را پيدا كند.و…

برای تقویت هماهنگی دیداری حرکتی

ـ به وضعیت نشستن دانش آموز ونحوه ی گذاشتن دفتر روی میز توجه شود.

ـ به نحوه ی مداد دست گرفتن دانش آموز دقت شود.

ـ برای تقویت عضلات دست او گفته شود که كاغذ باطله يا كاغذ روزنامه را با دست هايش مچاله كند.

ـ كاغذهاي باطله را قيچي كند.

ـ دکمه های لباس، بند کفش و زیپ را خودش باز وبسته نماید.و…

راهکارهای عملی جهت رفع مشکل کند نویسی در دانش آموزان ابتدایی

۱- در دانش آموزان انگیزه ی لازم را برای یادگیری املاء ایجاد کنیم . ۲- به مشکلات روانی دانش آموزاهمیت دهیم و اجازه ندهیم هنگام نوشتن املاء به مواردی به جزاملاء فکر کند . ۳- هنگام نوشتن املاء کلیه ی شرایط تاثیر گذاربر نوشتن را در نظر بگیریم . ممکن است بعضی از دانش آموزان دارای نقص شنوایی باشند . ۴- هدف خود را ازدرس املاء قبلا مشخص کنیم . مثلا : دانش آموزان بعد از گفتن این املاء چه مهارت هایی را باید به دست آورند .۵-برای تدریس املاء به اندازه ی کافی وقت در نظر بگیریم . چون بعضی از معلمان به دلیل اینکه وقت کافی در نظر نمی گیرند و یا متن املاء آن ها زیاد است ، سعی می کنند متن املاء را در آخر تند تند بخوانند که برای دانش آموزان ایجاد مشکل می کند .۶- سعی کنیم برای دانش آموزان شرایطی را فراهم کنیم تا مهارت وهماهنگی بین اعضاء بدنشان را به دست آورند .۷-  قبل از گفتن املاء متن آن را یک بار برای دانش آموزان بخوانیم تا دانش آموزان آمادگی کافی را برای نوشتن املاء به دست بیاورند .۸- موقع املاء گفتن در کلاس زیاد حرکت نکنیم . چون حواس دانش آموزان پرت می شود .۹- متن املاء را کاملا رسا بخوانیم و کلمات را به صورت صحیح تلفظ کنیم .۱۰- دانش آموزان هنگام نوشتن املاء ، هجی نکنند . ۱۱- به وجه آموزشی املاء نسبت به وجه آزمونی املاء توجه کنیم .۱۲- استفاده از یک روش برای املا ء برای دانش آموزان خسته کننده خواهد بود. تا جایی که بعضی از آن ها نسبت به املاء احساس تنفر خواهد کرد . پس بهتر است شیوه های نوین و جدید گفتن املاء را در کلاس اجرا کنیم .۱۳-سعی کنیم بین درس املا و دیگر دروس ارتباط ایجاد کنیم .۱۴- هنگام تصحیح متن املاء کلمات درست نوشته شده توسط دانش آموز را در نظر بگیرید . نه کلمات غلط نوشته شده را .۱۵- به معیارهای صحیح ارزشیابی مسلط باشیم .۱۶- فرم مخصوصی تهیه کنیم تا در یک دوره ی زمانی معین اشتباهات دانش آموزان را با روش های علمی برطرف کنیم . ۱۷- با شاگردان دارای ضعف و اختلال به صورت انفرادی کار کنیم . و با والدین آن ها تماس داشته باشیم .

 یافتن راه حل مناسب

بعد از جمع آوری اطلاعاتی در مورد بهراد و اقدامات دیگری که صورت گرفت سعی کردم برای تقویت و رفع اختلال املاء در بهراد راه حل های مناسبی بیابم و روزانه ۲۰ -۱۵ دقیقه در کلاس با وی کار کنم. این راه حل ها به این صورت بودند:

۱- برای تقویت توالی حافظه دیداری بهراد با توجه به مشکلاتی  که در کلماتی مانند دارا ، مادر، را و… و امثال آنها داشت از یک سری حرکات بدنی و کارتهایی که کلماتی روی آنها نوشته شده بود استفاده شد.

۲- تقویت حافظه دیداری بهراد در رابطه با آموزش حروف هم صدایی مانند (ظ،ذ،ز،ض،….) با پوشاندن حروف و کلمه مورد نظر.

۳- تفویت حساسیت شنوایی : با استفاده از صداهای ضبط شده و تشخیص صداها توسط دانش آموز و یا تشخیص صدای دوستان خود با چشمان بسته.

 اجرای راه حل های انتخاب شده

قبل از اجرای راه حل های انتخاب شده جدولی برای تشویق بهراد و ثبت میزان پیشرفت او ، ترسیم کردم و در کنار تابلو نصب کردم تا بهراد هم آن را ببیند، قرار شد که هر املائی که از بهراد گرفته می شود، نمره او در جدول نوشته شود.

جمع آوری شواهد دو  پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی 

اجرای ارزشیابی تاثیر اقدامات نوین پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی 

اجرای گزارش نهایی و بیان تجدید نظر پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی 

کسب نتایج  پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی 

راهکار ها و پیشنهادات پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی

فهرست منابع مورد استفاده پیرامون مقوله بهبود بخشیدن ضعف املای بهراد فتحی نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی

فهرست منابع:

– کریمی،یوسف( ۱۳۹۲ ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها. تهران: نشرارسباران.

– کریمی،یوسف( ۱۳۹۰ ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها(چاپ یازدهم).تهران: نشرارسباران.

– کریمی،ي. ( ۱۳۸۹ ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها(چاپ یازدهم).تهران: نشرارسباران.

– وینرایت،ویلیام(بیتا). عقل ودل. ترجمه: محمدهادي شهاب( ۱۳۹۴ ). قم: انتشارات پژوهشگاه علوم ومعارف اسلامی.

– مارشال،کاترین وراسمن،گرچنب. ( ۲۰۱۴ ). روش تحقیق کیفی. ترجمه: بهراد پارسائیان وسیدمحمداعرابی(۲۰۱۶).تهران: انتشارات دفترپژوهشهاي فرهنگی. )

.– مارشال،ك. وراسمن،گ. ب. ( ۲۰۱۵ ). روش تحقیق کیفی. ترجمه: بهراد پارسائیان وسیدمحمداعرابی ۱۳۷۷). تهران: انتشارات دفتر پژوهشهاي فرهنگی.

برای دانلود نمونه اقدام پژوهی آموزگار پایه دوم ابتدایی و دریافت آن از لینک خرید استفاده نمایید.

 

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

8 + = 11