اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه پیرامون مقوله چگونه توانستم با راهکارهای اثربخش مطالعه مجلات درسی و غیر درسی را بین دانش آموزان مدرسه افزایش دهم ؟

اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه پیرامون مقوله چگونه توانستم با راهکارهای اثربخش مطالعه مجلات درسی و غیر درسی را بین دانش آموزان مدرسه افزایش دهم ؟ با نگارش برنامه قابل ویرایش ورد و به صورت کامل و دقیق در ۳۰ صفحه

اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه پیرامون مقوله چگونه توانستم با راهکارهای اثربخش مطالعه مجلات درسی و غیر درسی را بین دانش آموزان مدرسه افزایش دهم ؟ نمونه ای کامل و بی نظیر در سایت طرح تدبیر

تیم تخصصی جام دانش یکی از بهترین گروه های تخصصی پیرامون مقوله تهیه و تنظیم و نگارش اقدام پژوهی معلمان بر این باور است که در نگارش اقدام پژوهی مانند اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه می بایست کلیه مراحل نگارشی و تنظیم مقاله به صورت کامل و دقیق رعایت شود.در این رابطه هم اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه را تایید ومبتنی بر آخرین بخشنامه ارسالی از وزارتخانه می داند.

مطالبی که در اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه موجوداست عبارت است از :

اقدام پژوهی پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

دیباچه مطالب پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

چکیده و مقدمه موضوع پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

بیان مسئله پژوهش پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

شرایط و توصیف وضعیت حاضر پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

جمع آوری داده ها و شواهد یک پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

تفسیر و تجزیه داده ها و اطلاعات پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

ارائه راه حل ها وراهکارهای نوین موقتی در رابطه با افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

ارائه راه حل ها وراهکارهای جدید و نظارت بر آن پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان

ارائه راه حلهای پیشنهادی

بعد از جمع آوری اطلاعات و بررسی جوانب مسأله، راه حل هایی به ذهنم رسید که به تهیه فهرست آن اقدام نموده تا مناسبترین راه حل را برای اقدام انتخاب نمایم.

مهمترین این راه حل ها عبارت بودند از:

  1. تهیه بروشورهایی ساده با موضوعات روشهای مطالعه و یادگیری، مدیریت زمان، برنامه ریزی و روشهای آن- شناخت هدف، تمرکز حواس و نقش آن در یادگیری.
  2. جلسات راهنمایی گروهی و کارگاه آموزشی آشنایی با راهبردهای یادگیری- روشهای مفید مطالعه
  3. ۳٫ تهیه برنامه مطالعه روزانه و هفتگی کتب و مجلات درسی و غیر درسی
  4. ۴٫ ثبت نام و عضو کردن و مشترک نمودن دانش آموزان در کتب و مجلات درسی و غیر درسی
  5. ۵٫ آوردن کتب و مجلات درسی و غیر درسی و چیدن در کتابخانه کلاسی
  6. ۶٫ دعوت از کارشناسی برای جلسه با اولیاء و توجیه کردن خانواده ها و نقش کتب و مجلات درسی و غیر درسی در پیشرفت تحصیلی فرزندانشان.

مطالعه:

عبارتست از فهمیدن و درک مطلب خواندنی بدون کمک دیگران. بهترین وجامع ترین تعریفی که از یادگیری وجود دارد، تعریفی است که هیلگارد ارائه کرده: «یادگیری تغییر نسبتاً پایدار در رفتار بالقوه یادگیرنده است، مشروط بر آنکه بر اثر تجربه این تغییر ایجاد شود». گانیه نیز یادگیری را اینگونه تعریف می کند: «یادگیری عبارتست از تغییری که در توانایی انسان ایجاد می شود و برای مدّتی باقی می ماند و نمی توان آن را به سادگی به فرایند رشد نسبت داد.» امروزه جلوگیری از عدم یادگیری دانش آموزان و کمک به ارتقای عملکرد تحصیلی آنان بعنوان یک اصل مهم در نظام آموزشی هر جامعه مد نظر است. روشهای موثر یادگیری به هر فعالیتی اطلاق می شود که به وسیله آن دانش آموز بتواند یادگیری خود را افزایش دهد.

گردآوری شواهد یک

 مصاحبه با تک تک دانش آموزان کلاس

پس از مشخص کردن مساله و کلاس با تک تک دانش آموزان صحبت کرده و از برنامه مطالعه روزانه آنها مطلّع شدم، چیزی که در این مورد کاملاً مشهود بود و تقریباً بین اکثریت آنان مشترک بود این بود که اغلب حدود ۳ تا چهار ساعت عصرها میخوابیدند. برنامه ثابت و مشخصی برای مطالعه نداشتند و اکثراً هنگامی شروع به مطالعه می کردند که افراد خانواده در منزل بودند و تلویزیون هم روشن بود

 مصاحبه یا خانواده ها

با تماس با اولیاء این دانش آموزان و پرس و جو در خصوص میزان مطالعه و ساعت مطالعه، آنان نیز تایید کردند که فرزندانشان اغلب ساعات عصر را می خوابند و هیچ کدام ساعت مشخصی برای مطالعه ندارند و روش درستی را هم برای مطالعه بکار نمی برند و اغلب در جمع افراد خانواده شروع به مطالعه می کنند و در مقابل اعتراض والدین به اینکه چرا در جمع خانواده و سروصدای تلویزیون درس می خوانند، ادعا می کنند که با صدای تلویزیون بهتر می توانند درس بخوانند و بیشتر یاد می گیرند

با توجه به موارد عنوان شده سعی کردم به چرایی عدم یادگیری و تبیین منطقی آن و علت اصلی بپردازم که بر اساس الگوی شش پرسش بصورت منظم اشاره شده است:

  1. چرایی؟

دوره ابتدایی دوره بسیارحساسی است و سبب افزایش استرس بر دانش آموزان شده و عدم یادگیری فراوانی بدنبال دارد که این مسئله مرا وا داشت تا در این زمینه و برای کاهش این افت دست به اقداماتی بزنم.

  1. چگونه؟

نداشتن یک برنامه ریزی درست، شیوه صحیح برای مطالعه، ، عدم آشنایی با کتب جدید و تواناییهایی که فرد دارد، در کاهش اثرگذاری نوع مطالعه اثر گذار است.

  1. چه کسی؟

در مورد عدم یادگیری نقش دانش آموز، خانواده و مدرسه هر سه مهم است و نباید هیچکدام را نادیده گرفت. اگر دانش آموز هدف روشنی از مدرسه و تحصیل نداشته باشد ویا به اجبار والدین به مدرسه برود و یا دارای والدین کم سواد باشد و والدین از وضعیت تحصیلی فرزند خود بی خبر باشند ویا شرایط مناسب در منزل برای مطالعه فراهم نباشد و از سوی دیگر، مشکلاتی مثل عدم ارتباط بین محتوای آموزشی با نیازهای آینده دانش آموزان، روش تدریس نامناسب، آشنا نبودن معلمان با روشهای نوین تدریس، شرایط نامناسب فیزیکی و محیطی کلاس و مدرسه و سروصداهای مزاحم در محیط ….. همگی می توانند در عدم یادگیری دانش آموزان موثر باشند.

  1. چه موقع؟ با شروع سال تحصیلی و گذشت در ماه از آغاز مهر، اعتراضات آموزگاران شروع شد، که بدنبال آن به بررسی ضعف شدید اغلب دانش آموزان ، مشاهده شد
  2. چه چیزی؟

افزایش روز افزون ارجاعات دانش آموزان به دفتر از سوی آموزگاران به دلیل عدم آمادگی در پاسخگویی به دروس مختلف، مراجعات والدین و صحبت در خصوص عدم مطالعه دانش آموزان در منزل و وضعیت درسی آنان که هر روز بدتر و  ضعیف تر می شدند، سبب شد که دست به کار شوم .

یافته های علمی

نقش مطالعه [ کتب و مجلات درسی و غیر درسی ] در تربیت و تقویت روحیه دینی کودکان و نوجوانان

گاهی برخی از والدین به دلیل ناآگاهی و درک نادرستی که از مسائل دینی و مذهبی دارند ، نمی‌توانند راهنمای خوبی برای کودکان و نوجوانان باشند. بنابراین ممکن است در آموزش این گونه مسائل دچار اشتباه شوند یا هرگز فرصت مناسبی برای آموزش این مسائل نیابند. مطالعه مطالب دینی به کودک و نوجوان کمک می‌کند تا به درک صحیحی از این مسائل دست یابد و پیش از آن که دیر شود به رشد و شکوفایی برسد. مطالعه و کتاب خوانی ابزار مطمئن برای دستیابی به ماهیت مشکلات است. کتاب‌خوانی و مطالعه بی‌سیم ارتباطی است که باعث پیوند انسان با جهان می‌شود ، خانواده‌ها باید توجه کنند که یکی از وظایف آنها مداومت در مطالعه و کتاب خوانی است منظور از مطالعه نه تنها پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان است بلکه خود کفایی ، یادگیری و خود آموزی در طول زندگی است. خانواده ها باید به این نکته توجه کنند که مطالعه و کتاب خوانی منابع ، اساسی‌ترین نیازهای فرزندان برای ادامه زندگی سالم است. به طور کلی یکی از عوامل مؤثر در تربیت فرزندان تقویت مطالعه و کتاب خوانی در آنهاست.

نقش مطالعه کتاب های غیر درسی و [ کتب و مجلات درسی و غیر درسی ] در رشد شخصیت کودکان

کودکان این غنچه‌های زیبای زندگی در بیشتر اوقات با قهرمانان و شخصیت های قصه‌های خود همراه می‌شوند و با خلاقیت هایی که گاه به‌جای قهرمان قصه‌ها از خود بروز می‌دهند به تقویت مهارت های خود در زندگی می‌پردازند.

جمع آوری شواهد دو  پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان  اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

اجرای ارزشیابی تاثیر اقدامات نوین پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

اجرای گزارش نهایی و بیان تجدید نظر پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

کسب نتایج  پیرامون مقوله افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

راهکار ها و پیشنهادات پیرامون مقوله  افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

فهرست منابع مورد استفاده پیرامون مقوله  افزایش راهکار های اثربخش مطالعه بین دانش آموزان اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه

 منابع و مآخذ

۱- آقازاده، محرم؛ راهنمای روشهای نوین تدریس، نشر آییژ، چاپ سوم ۱۳۸۶

۲- احياي نقش راهنمايي و مشاوره اي معلمان؛ گروه مولفان: زير نظر سيد مختار موسوي؛ انتشارت تزكيه ، تهران، ۱۳۸۲

۳- پژوهش در كلاس درس، ديويد هاپكينز، ترجمه وفايي و مرعشي، انتشارات دفتر پژوهش هاي فرهنگي، چاپ اول، ۱۳۸۴

۴- ژان پیاژه،گفتگوی آزاد،کلود برنگیه، ترجمه محمود منصور و دادستان، چاپ دریا،۱۳۵۸،ص۱۳۷

۵- سنه، افسانه و آقازاده، محرم؛ فرهنگ مطالعه و پژوهش، موسسه فرهنگی منادی تربیت، چاپ ……۱۳۸۰

۶- شجری، رضا؛ ادبیات کودکان در ایران، چاپ شریف، نوبت اول۱۳۸۴٫

۷- شعاري نژاد،  علي اكبر ؛ فلسفه جديد تربيت ، تهران ، اطلاعات ، ۱۳۸۸

۸- شكوهي ، غلامحسين؛ مباني و اصول آموزش  و پرورش؛ مشهد ، به نشر، چاپ۲۷، ۱۳۸۵

برای دانلود اقدام پژوهی مدیر آموزشگاه و دریافت آن از لینک خرید استفاده نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

51 − = 46